Dagbesteding

 

De Slappe Band is een fietsenwerkplaats in Eindhoven, waar gebruikte fietsen worden opgeknapt en zo een tweede leven krijgen. Na de opknapbeurt worden de fietsen verkocht in onze winkel. We voeren ook reparaties uit.

 

Bij de Slappe Band kunnen mensen terecht voor dagbesteding en arbeidstoeleiding. Bij ons kun je met handen werken om op die manier uit je “hoofd” te komen. Het repareren/opknappen van fietsen kan een helende afleiding zijn, het geeft structuur en ritme aan de week en je komt in contact met andere mensen. Je hoeft geen sleutelervaring te hebben om bij ons aan de slag te kunnen. Je kunt bij ons terecht als je een indicatie voor dagbesteding hebt vanuit de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) of de WLZ (Wet Langdurige Zorg). Inwoners van de gemeente Eindhoven kunnen bij ons ook terecht voor basisdagbesteding.

 

Ben je op zoek naar een dagbesteding plek en lijkt het je wat om bij ons te komen sleutelen? Neem voor meer informatie  contact op met de Slappe Band , tel.nr. 06 – 818 24 568. Of kom gewoon eens binnenlopen als we aan het werk zijn, we zijn er van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.30 uur.

 

De Slappe Band is onderdeel van GGzE.